TAIPALSAARI – KOE SAIMAAN SAARISTO KAUNEIMMILLAAN

Taipalsaari on sinisen Saimaan ja 700:n saaren muodostama kunta, joka sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Lappeenrannasta. Saimaan hallitsemalla kunnalla on rantaviivaa peräti 1 008 kilometriä, mikä tarjoaa kauniiden maisemien lisäksi loistavat virkistys ja retkeilymahdollisuudet. Taipalsaaren upeat retkeilyreitit ja leiripaikat kutsuvat matkailijoita viihtymään Saimaan luonnossa.

VENEILE VEHREÄÄN ILKONSAAREEN

Saimaan saaristoon ja Taipalsaaren kulttuurimaisemaan pääsee parhaiten tutustumaan alueen ulkoilureiteillä ja luontopoluilla. Yksi upeimmista näköalapaikoista on Kuivaketveleen linnavuori, josta aukeaa henkeäsalpaavat näkymät Saimaalle.

Kallioinen Ilkonsaari on Taipalsaaren erikoisuus Saimaan suurten selkien keskellä. Vehreästä saaresta löytyy upeiden hiekkarantojen lisäksi grillipaikkoja, joissa on mukava viettää retkipäivää. Mielenkiintoisen lisän Ilkonsaarelle tuo alueelta löytyvät ortodoksiset tsatsounat.

PALVELUT TAIPALSAARELLA

Elinvoimainen Taipalsaari tarjoaa monipuolista tekemistä ja runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia niin aktiivilomailijalle kuin rauhaa kaipaavalle matkailijalle ympäri vuoden. Lisäksi Taipalsaarelta löytyy majoitus- ja ravintolapalveluita matkailijoille räätälöityihin ohjelmapalveluihin asti.

 

Majoitus- ja ravintolapalvelut

Wood Dream

 

Elämyksiä ja aktiviteetteja            

RetkiSaimaa               DRAKKARsport