Tervetuloa mukaan Geopark-opintomatkalle Rokualle tutustumaan Suomen ensimmäiseen UNESCO Geoparkiin!

Lokakuun lopussa järjestettävälle matkalle ovat tervetulleita yrittäjät ja yhteisöjen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita näkemään ja kokemaan, miten Suomen ensimmäinen UNESCO Geopark toimii. Matkalla tavataan alueen yrittäjiä ja kuullaan heidän ajatuksiaan toiminnasta geoparkin kumppanina: Minkälaisia mahdollisuuksia geoparkkien toiminta voi tarjota yrittäjille? Entä miten yritysyhteistyötoimintaa Saimaa Geoparkin alueella voidaan kehittää yhdessä yrittäjien kanssa?

Opintovierailun ohjelmaan kuuluvat tutustuminen opastuskeskukseen ja geokohteeseen sekä tapaamiset paikallisten yrittäjien kanssa. Ohjelman täydentävät illalliset erämaahotelli Rokuanhovissa sekä ilta-aktiviteetit saunoineen.

Menomatkalla ”REIMA- Rohkeutta ja elinvoimaa innovaatioista maaseudulle” -hankkeen projektipäällikkö Timo Saarainen saattaa matkaajat liiketoiminnan kehittämisen työkalujen äärelle. Matkan aikana innovoidaan uusia ja olemassa olevia palveluita sekä edistetään palvelujen tuottamista verkostojen kautta. Pohdintojen ja tehtävien pohjana on toimiminen Saimaa Geoparkin alueella. Kotimatkalla jatketaan REIMA- koulutusta ja pohditaan vierailulla näettyä ja koettua sekä peilataan Saimaa Geoparkin toimintaa Rokua Geoparkin yritysyhteistyöhön. Kotitehtäväksi yrittäjät saavat mallinnoksen oman liiketoiminnan suunnitteluun.

Matkan ohjelma on kokonaisuudessaan luettavissa tästä.

Aika: 28.-30.10. 2019

Paikka: Rokua UNESCO Global Geopark

Hinta: 2 hh 245 e, 1 hh 315 e

Kenelle: Mukaan ovat tervetulleita yrittäjät ja yhteisöjen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita näkemään ja kokemaan miten Suomen ensimmäinen UNESCO Geopark toimii. Minkälaisia mahdollisuuksia geoparkkien toiminta voi tarjota yrittäjille? Entä miten yritysyhteistyötoimintaa Saimaa Geoparkin alueella voidaan kehittää yhdessä yrittäjien kanssa?

Sitovat ilmoittautumiset 13.10. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

 

Artikkelikuva: kuvaaja Harri Tarvainen, kuvan omistaja Rokua Geopark