LOGOT SAIMAA GEOPARKIN YRITYSKUMPPANEILLE

SAIMAA GEOPARK PARTNER -LOGO YRITYSKUMPPANEILLE

Saimaa Geoparkin ja paikallisten yritysten yhteistyön vahvistamiseksi Saimaa Geoparkin yrityskumppaneiden käyttöön on tuotettu Saimaa Geopark Partner -logo. Näin Saimaa Geopark ottaa osaa Saimaan alueen vahvaan brändinrakennustyöhön ja kasvattaa samalla omaa brändiään.

Logon käyttöoikeuden omistaa Saimaa Geopark ry ja sen käyttöön on laadittu tarkat kriteerit. Logon käyttöoikeutta palveluidensa ja tuotteidensa markkinointiin voivat hakea Saimaa Geopark -alueen kunnissa sijaitsevat tai toimintaansa pääsääntöisesti harjoittavat yritykset ja yhteisöt. Saimaa Geopark yhdistyksen jäsenkuntia ovat Imatra, Lappeenranta, Mikkeli, Juva, Sulkava, Puumala, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari. Toiminnan tulee lisäksi sopia Saimaa Geoparkin arvoihin ja tuotteiden liittyä Saimaa Geoparkkiin.

Avidlyn suunnittelema logo kuvaa Saimaa Geoparkin yhdeksää jäsenkuntaa, maaperää, luontoa ja vettä. Se viestii palveluiden käyttäjille positiivisesta ja vastuullisesta toimijasta, joka arvostaa puhdasta luontoa ja järvivettä, vaalii alueen kulttuuriperintöä ja kehittää omalta osaltaan luontomatkailua. Partner-logolla varustetut tuotteet ja palvelut ovat laadukkaita ja kestävän kehityksen sekä vastuullisen matkailun periaatteiden mukaan tuotettuja ja laadittuja.

Lue tarkemmat ohjeet Saimaa Geopark Partner -logon käytöstä (PDF)

 

 

 

 

GEOFOOD LOGON KÄYTTÖOIKEUS

Saimaa Geopark Geofood -logoa saavat käyttää vain Saimaa Geopark Partner -yritys, joka toimii kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti ja haluaa kehittyä kyseisten aihepiirien mukaisesti. Saimaa Geopark Geofood -logoa käyttävän yrityksen tulee käyttää ruokapalveluissaan paikallista ruokaa ja lähiruokaa sekä yrityksen tulee olla joko raaka-aineiden tuottaja tai jalostaja. Logoa käyttävän yrityksen ei kuitenkaan tarvitse sijaita Saimaa Geoparkin alueella.

Saimaa Geopark Geofood-logoa voi käyttää markkinointimateriaaleissa, menuissa ja nettisivuilla. Koska Saimaa Geopark Geofood -logoa käyttävät yritykset ovat Saimaa Geopark Partner -yrityksiä, heidän velvollisuutensa on tuoda esille Saimaa Geoparkin toimintaa. Yritykset voivat kehittää esimerkiksi tuotetarinoita, jotka pohjautuvat alueen geo-, luonto- ja kulttuurikohteisiin tai alueen tarinoihin, historiaan, geologiaan, maisemallisuuteen, luontoon jne.

Saimaa Geopark Geofood- yritys A) hakee Partneriksi tai B) on jo olemassa oleva Partner- yritys, he voivat vain ilmoittaa Heli Rautaselle, että ottavat myös Geofood- logon käyttöönsä.

 

Lisätietoja: Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry:n toiminnanjohtaja, heli.rautanen@saimaageopark.fi, p. +358 40 572 0797